Üzenet a változás híveinek

Közzétéve

Facebook-videóban hívja fel a figyelmet két fővárosi polgármesterjelölt, köztük a csepeli a közelgő EP-választás fontosságára. 

Takács Mónika Ibolya, az ellenzék közös csepeli polgármesterjelöltjének közösségi oldalán találtuk azt a videót, amelyen ő, valamint Tüttő Kata, az V. kerület közös jelöltje szól a fővárosiakhoz. A két ellenzéki politikus elsősorban arra hívja fel a választók figyelmét, hogy

hogy a demokrácia egyik alapismérve, hogy az emberek a képességeikhez mérten, a nemüktől függetlenül érik el a céljaikat.

Takács Mónika Ibolya

“Mi Katával kaptunk egy nagyon kemény feladatot, amit meg fogunk oldani. (…) Európaiak vagyunk, magyarok, édesanyák, és polgármesterjelöltek, a demokrácia oldalán” – hangzik el a videón. Tüttő Kata, az ellenzék belvárosi polgármesterjelöltje szerint pedig azért kell változást elérniük az idén, mert a budapestiekkel együtt fővárosi és kerületi szinten is más városvezetést szeretnének.

Egy olyan várost, amiben jól érezzük magunkat, egy élhetőbb várost, egy zöldebb várost

– jelentik ki.

Takács Mónika és Tüttő Kata a videó végén még felhívja a figyelmet arra, hogy az őszi önkormányzati választás előtt májusban EP-választás lesz Magyarországon is, amelynek Európa és benne hazánk jövője a tétje. Tüttő Kata ezért arra kéri a választókat, hogy aláírásukkal támogassák az MSZP-Párbeszéd közös listáját.

Az MSZP és a Párbeszéd kitelepülése a csepeli piacnál 2019. április 10-én.

A videó:

Polgármesterjelöltek a demokrácia oldalán

Közzétette: Takács Mónika Ibolya – 2019. április 8., hétfő