Nem nagyon bír fogást találni ellenfelein a Fidesz Csepelen

Közzétéve

Legalábbis erre utal, hogy politikai pedofíliával vádolja a csepeli Fidesz háziblogja Bangóné Borbély Ildikót, a szocialisták XXI. kerületi elnökét, amiért a hétvégén részt vett az MSZP hagyományos csokitojás-gyűjtésén. 

Parádés poszttal jelentkezett a csepel.info a hosszú hétvégén: azt írják, Bangóné Borbély Ildikó a húsvét kedvéért nyuszilányként küzdött a politikai pedofília ellen. Egy képet is közöltek mellé, amit a csepeli MSZP Facebook-oldalára a hétvégi csokitojás-gyűjtésről kitett fotók közül választottak ki.

A fideszes blog bejegyzése nem csak azért vicces, mert pont a fideszes politikusok azok, akik az elmúlt években helyenként már egészen bizarr módon művelték az iskolai-óvodai kampányolást, hanem azért is, mert éppen a pályáját óvodapedagógusként kezdő Bangóné az a politikus, aki lépten-nyomon felemeli a szavát a gyerekek politikai célra való felhasználása ellen.

A csepeli Fidesz félhivatalos blogjának bejegyzésére Bangóné a 21órának röviden most annyit reagált:

a csokitojás gyűjtést minden évben megrendezzük, méghozzá nagy sikerrel. Ezt az akciót a gyerekek szülei számára minden évben jó előre nyilvánosan is meghirdetjük, ez után kerítünk rá sort a kerület több közterén, nem pedig az iskolákba és az óvodákba beosonva, ahogy azt a fideszes politikusok teszik itt Csepelen, és sajnos szerte az országban.

Mellesleg Ábel Attila és a csepeli fideszesek már tavaly is elbukták a Bangónét politikai pedofíliával illető vádat, amikor az országgyűlési kampányban szintén a húsvéti akció kapcsán felnyomták a helyi választási irodánál. Akkor is nekünk adott igazat a választási bizottság – emlékeztetett Bangóné Borbély Ildikó.

A csepeli szocialisták a hétvégi akciójukról egyébként az alábbi szöveget tették ki a Facebook-oldalukra:

 Szombaton is nagy nyüzsi volt a hagyományos nyusziváró, csokitojás-gyűjtésünkön. A hangulat mellett az idő is csodás volt. Nagyon jól éreztük magunkat, fantasztikus volt látni a gyerekek örömét, és természetesen azt, hogy mennyire sok csepeli család vett részt a rendezvényünkön! Köszönjük Nekik és természetesen a gyerekeknek akik versekkel, énekekkel, locsolóversekkel színesítették ezt a felejthetetlen délelőttöt!