Két pontot a szakadó esőben hagyott a nagyot küzdő Csepel

Közzétéve

Egy bírói hiba miatt sajnos nem sikerült begyűjtenie a létfontosságú három pontot a Pénzügyőr ellen a Csepelnek a vasárnapi “vízilabdameccsen”.

Bosszantó 1-1-es döntetlent ért el  Csepel FC felnőtt labdarúgócsapata a Pénzügyőr SE elleni kiesési rangodón az NBIII Nyugat csoportjában vasárnap délután. A mérkőzés alatt végig szakadó esőben nagyot küzdött a kék-piros legénység, amely a mérkőzés hajrájához közeledve megszerezte ugyan vezetést, ám a lefújás előtti percekben egy egészen elképesztő bírói tévedés után gólt kapott a csapatunk.

Játékosunk a labdát találta el egy összecsapás során, de a bíró sárga lapot adott neki, és egy szabadrúgást , amiből beívelés, majd a vendégek egyenlítő gólja született…

Szakadó eső. és egy, az elmúlt hetek gyenge szereplései miatti figyelmeztető molinó fogadta tegnap a Béke térre érkező szurkolókat.
Végül az ultrák is visszatértek a lelátóra.

 

Erről a tegnapi meccsről még csak annyit, hogy ilyen akaratos futballlal van esély a hátralévő fordulókban kiharcolni a bentmaradást. Elsőként a hétvégén, a felcsúti Puskás Akadémia kettes számú, zömében saját nevelésű fiatalokból álló gárdája ellen.