“Fontos ügyekre megfelelő válaszokat várunk!”

Közzétéve

Az ellenzék csepeli polgármesterjelöltje szerint Borbély Lénárdnak nem a nem létező vandálokat kellene kergetnie a Facebook-on, hanem a kerületiek mindennapi problémáit kellene, kellett volna megoldania.

Lakossági bejelentésre ma elmentem a Szent László utca és az Arany János utca kereszteződéséhez. A múlt évben beépített vízelvezető, lefolyó csatornákat sikerült az út legmagasabb pontjára helyezni, ahonnan csapadékos időben a víz az alacsonyabban fekvő részek felé folyik és felgyülemlik. Ennek így mi értelme van?

– írta ki hétfőn a közösségi oldalára Takács Mónika. Az ellenzéki pártok közös csepeli polgármesterjelöltje néhány képet is kitett a szóban forgó kereszteződésről:

Takács Mónika szerint lassan az ezer tó(csa) kerülete leszünk. (Forrás: Facebook/Takács Mónika)

A polgármesterjelölti bejegyzésben Takács a továbbiakban arra hívja fel a figyelmet, hogy Borbély Lénárdnak inkább ezzel kellene foglalkoznia, mint hogy nem létező vandálokat kerget a Facebook-on.

Történt ugyanis, hogy a jelenlegi polgármester a víz alá került kereszteződéshez közeli KRESZ Parkban észlelt károkkal kapcsolatban háborgott és vádaskodott, ugyanakkor Takácsék információi szerint az időjárási viszontagságok és kivitelezői hiba miatt kerültek padlóra egyes KRESZ-táblák, a problémát pedig már meg is oldotta a cég.

Ide tartozik az is, hogy a napokban terjed szintén a Facebook-on egy csepeli család története, ami, ha valóban így történt, akkor a jelenlegi városvezetés újabb súlyos mulasztására mutat rá. Íme a csepeli közösségi oldalakon nagy vihart kavart történet:

(Forrás: Facebook)

Természetesen senki nem állítja, hogy a napokig tartó esőzésért, vagy a viharos időjárásért a kerületi városvezetés a felelős. Azt azonban ki lehet mondani, hogy a jelenlegi vezetésnek valahogy mindig sikerül nem a fontos problémákkal, fejlesztésekkel satöbbivel foglalkoznia.

Erre az elmúlt évekből számos példát lehetne hozni a Szent Imre térre rászórt több száz millió forinttól a megszámlálhatatlanszor felújított és átadott Kalózhajós játszótérig, miközben a fontos fejlesztések az úthálózat javítása a gerincút folytatásától kezdve, a Gubacsi hídon át, a Csepel Művek területéig valahogy rendre elmaradtak. Alighanem erre reagált Takács a bejegyzésében úgy, hogy “fontos ügyekre, megfelelő válaszokat várunk!”

Frissítés:

A képen a következők lehetnek: asztal és túra/szabadtéri
Már saját tavunk van… Mi lenne ha nagyobb eső lenne?! – írta ki valaki az fotó fölé a Csepel Hol-Mi? nevű facebook-csoportban.