Ez igen! Újabb díjjal gazdagodott Borbély Lénárd

Közzétéve

Amivel végre egyszer mi, mezei csepeliek is nyertünk: az elismerés kapcsán egészen új oldaláról ismerhettük meg kerületünk vezetőjét.

Önök tudták, hogy Borbély Lénárd „folyamatosan támogatja a mentőállomást és a terület mentésellátását, és nem telik el év, hogy ne támogassák, fejlesszék a csepeli mentőállomást”?

Ugye, hogy nem.

Ennek tükrében teljesen természetes, hogy Magyar Mentésügyért Emlékérmet kapott a csepeli polgármester május 10-én, múlt pénteken a Parlamentben. Borbély magától Kásler Miklóstól, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetőjétől vehette át a díjat, ennek kapcsán méltatták a munkáját a fentiekkel, legalábbis a csepel.hu beszámolója szerint.

Korábbi posztjainkban ezek szerint tévesen számoltunk be arról, hogy a csepeli mentőállomáson már plédre sincs pénz, hogy két magánvállalkozó jóvoltából tudták megoldani a fűtést, vagy hogy csúcsforgalom idején továbbra is esélytelen be- és kijutni a XXI. kerületet Pesterzsébettel összekötő Gubacsi hídon, ami a Dél-Pesti Kórház és Csepel között közlekedő mentőautók áthaladására is érvényes, természetesen.

A csepeli mentőállomást utoljára egyébként 2007 környékén újították fel.

(Kiemelt kép: csepel.hu)