Az év meccse Csepelen!

Közzétéve

Túlzás nélkül állíthatjuk: a szezon, sőt az utóbbi szezonok legfontosabb mérkőzése vár a Csepel FC felnőtt labdarúgócsapatára a Sárvár FC ellen a hétvégén az NB III Nyugati csoportjának utolsó fordulójában. 

A szezon meccse veszi kezdetét vasárnap 17:30-kor a Béke téren, ahol a Csepel egy végsőkig kiélezett szituációban a bentmaradásért lép majd pályára a Sárvár ellen. Élethalál összecsapás lesz ez, hiszen a jelenleg 14. helyen álló kék-piros legénységünk kizárólag győzelem esetén őrizheti meg harmadosztályú tagságát. Ám ellenfelünk éppen a 13. helyezett vasi gárda lesz, amely szintén nem szeretne búcsúzni az NB III mezőnyéből. Éppen ezért nem kérdés, hogy óriási küzdelem, és még nagyobb tűzijáték várható vasárnap a Csepel Stadionban.

Mindenki a stadionba! Ki kell szurkolni a bentmaradást! A szervezett szurkolói csoport külön koreográfiával is készül.

Nagy múltú klubunk kék-piros színeiben pályára lépő játékosok, és a csapat szakmai stábja is tisztában van vele, hogy ezen a mérkőzésen múlik a 107 esztendős, négyszeres NBI-es bajnok Csepel nemzeti osztályban maradása. Csapatunk egész héten kettőzött erővel készül a sorsdöntő összecsapásra, de nem csak a kék-piros mezben játszó szigeti srácok, hanem a szigetországi szurkolók és a csapat vezetése is nagyon odateszi magát.

Az elmúlt esztendők legfontosabb bajnoki találkozója lesz a sokat látott Csepel Stadionban.

A csapatot minden hazai és idegenbeli meccsén a végsőkig lelkesen buzdító szigetországi ultrák ezúttal egy rendhagyó, és informacióink szerint megható koreográfiával készülnek. A Csepel FC tulajdonosai pedig gondoskodnak róla,  hogy a bentmaradást igazi fieszta kövesse a Csepel Stadionban. Azaz senki ne siessen haza a meccs után, mert a szokásos közös bográcsolás rossz idő esetén sem marad el!