A Csepeli Strandon idén csak a városvezetés fog leégni?

Közzétéve

Vészesen közeleg a strandidő, és nincs az az Isten, hogy ne legyen csúszás az egy hónapon felül, méghozzá nem is kevés – hoztuk a múlt hónapban a Csepeli Strandról származó hírt. Akkor azt írtuk, könnyen megeshet, hogy a a XXI. kerületiek Csepelen az idei szezon jó részében csak az izzadságukban úszhatnak majd.

Ennek oka, hogy a városvezetés jó ütemérzékkel épp a szezon előtt kezdett bele az átalakításba, alighanem abból a megfontolásból, hogy az őszi önkormányzati választásra a fürdő csillogjon, és persze a fideszes vezetőgárda ezzel is villoghasson. Az átalakítás megkezdésekor egyébként azt az ígéretett tették, hogy a munkálatokat május végére befejezik.

Azonban a 21óra friss információi szerint biztosnak tűnik, hogy a strand felújítása nem készül el júniusra, csak talán valamikor augusztusra.

Ami azon túl, hogy nem kis blama lesz, komoly elégedetlenségi hullámokat is verhet a kerületben, a csepeliek ugyanis már most háborognak a tavasszal megkezdett felújítás miatt. A csepeli strandfürdő honlapján egyébként most ez a kiírás fogadja a látogatót:

“A Csepeli Strandfürdő a nyári átállási- és felújítási munkálatok miatt
2019. április 23-tól zárva tart.
Megértésüket köszönjük!

Vezetőség”

Borbély Lénárd, Ábel Attila, Németh Szilárd (Forrás: csepel.hu)

Korábbi posztunk a témában:

Csepeli Strand: fejest ugranak a botrányba?