Németh Szilárd ismét a szőnyeg szélére került!

Közzétéve

Pontosabban inkább a szőnyeg élére – 2015 után ugyanis újra a csepeli fideszes politikust választották a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) elnökének. 

Na de hogyan!

A szövetség tájékoztatása szerint az MBSZ-t 2015 januárja óta irányító Németh volt az egyetlen jelölt a posztra, és nyílt szavazással kapott ismét bizalmat.

Az 1950-es éveket idéző szavazás bizonyára kiváló hangulatban zajlott, és még kiválóbb eredménnyel zárult, ugyanis a pénteki tisztújító közgyűlésen a küldöttek egyhangúlag, vagyis 100%-os támogatással választották újra Némethet.

(Forrás: 444.hu)

Csak emlékeztetőül: 2015-ben Németh minimum necces eszközökkel, egyesek szerint gyalázatos manipulációval ragadta magához a birkózószövetség vezetői székét. Akkor Németh még így is csak szoros csatában tudta legyűrni az MBSZ-t 23 éve közmegelégedésre vezető, olimpiai bajnok Hegedűs Csabát.

Az addig a legendás XXI. kerületi birkózó klubot vezető, amúgy azt is igen furcsa körülmények közt elfoglaló Németh nagy lendülettel vágott bele a birkózószövetségi munkába, és azóta sem lassít, még az a szomorú tény sem bizonytalanította el, hogy az évtizedekig országos hírnek örvendő csepeli birkózás a fideszes uralom alatt néhány év alatt gyakorlatilag kikopott a magyar élmezőnyből.

Persze miért is lassítana, hiszen gőzerővel épül-szépül fő műve, a valami furcsa oknál fogva a Kis-Duna parti zöldövezetbe álmodott, 4,5 milliárd forint közpénzt maga alá söprő birkózócsarnok.

A képen a következők lehetnek: égbolt, felhő és túra/szabadtéri
Forrás: Facebook/Kozma István Magyar Birkózó Akadémia