Strandfelújítás: Borbély Lénárd rendkívüli ülést hívott össze

Közzétéve

Rendkívüli ülést hívott össze csütörtökre a csepeli polgármester a Csepeli Strand felújítása ügyében.

Az önkormányzati képvislőtestület összehívását az ellenzék kezdeményezte. A Szenteczky János MSZP-frakcióvezető által múlt hét pénteken benyújtott közös ellenzéki kezdeményezés célja, hogy egy vizsgálóbizottság álljon fel, amely végre tiszta képet adhat az ügyben a csepelieknek.

Szenteczky korábban a 21órának elmondta: ideje, hogy Borbély Lénárd és a fideszes városvezetés végre befejezze a másokra mutogatást, és magyarázatot adjon arra, hogyan fordulhatott elő, hogy a csepeliek a nyári strandszezonban nem használhatják megfelelő módon a fürdőt.

Hogyan csúszhatott el ennyire a kivitelezés? Milyen feltételeket tartalmazott a vállalkozóval kötött szerződés? Miért történt szerződésbontás? Ha a városgazda képes egy ilyen feladat lebonyolítására, akkor eleve miért nem az önkormányzat saját cégét bízták meg a feladattal? – kérdezik.

Az ülés összhívását, valamint a vizsgálóbizottség felállítását valamennyi helyi képviselettel rendelkező ellenzéki erő (MSZP, DK, Jobbik, LMP) támogatja. Az ülésre csütörtök 18 órától a Szent Imre téri Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében kerül sor.