“Ki jár jól ezzel?” – csepeliek a Csepeli Konzultációról

Közzétéve

Több mint tucatnyi hozzászólás érkezett tegnapi posztunk alá, amit az egyik csepeli Facebook-csoportban osztottak meg. A bejegyzés a fideszes városvezetés “Csepeli Konzultáció” címszóval kiküldött, kérdőívnek álcázott kampányleveléről szólt.

A csepeliek egy része nem kifejezetten, sőt kifejezetten nem lelkesedik a közpénzen terjesztett álkérdésekért.

“Megkaptam! Persze a szokásos ostoba kérdések, a valódi problémákról szó nincs! Pénzherdálás! Ki jár jól ezzel?”

“Megláttam, kidobtam! Biztos nem a közpénztolvaj fideszre fogok szavazni!”

“Tényleg nem értem mire jó ez”

– írják.

“Kábé annyira bárgyú értelmetlen álkérdések, mint például akar-e két pofont? Csak a vérnyomást emeli. Rettenetes, dühítő elképzelni, hogy erre az üres bárgyú ostobaságra néhányan könnytől párás szemmel ikszelnek: istenem, a nagy elvtárs gondol velünk kisemberekkel… Megérdemeljük a sorsunk. Nekünk Mohács kell”

– szomorkodik az egyik csoporttag.

“Ki is dobtam! Környezetszennyezés! Pazarlás! Ezért kivágtak egy erdőt!” – írta utáne egy hölgy.

“Konkrétumok, számonkérhető igéretek nélküli primitív korteslevél Németh Szilárd szintjén” – szólt hozzá egy úr. Aki szerint szintén kár a papírért.

“Nálunk a helyére tették” – írta a kép mellé az egyik kommentelő.

“Igazi semmitmondó terelés. Akarok-e fagyikelyhet tejszínhabbal és cseresznyével a tetején, vagy inkább azt szeretném, hogy egyesével letépkedjék a körmeimet? Hülye kérdések amikre ép eszű ember alapból nem válaszol nemmel” – osztotta meg valaki.

Másik kommentelő szerint az újabb konzultáció “megint csak arról szól, hogy a megvezetett emberekkel megvoksoltatják a stadiont /nem pedig a kórházat/, mert abból lehet jó sokat saját zsebbe eltüntetni…”

Azért akadt, aki a csoporttársai felháborodását fogadta felháborodással:

Komolyan itt pár ember az óvodai szinten megragadt! Ha nem tetszik amit leírnak, húzz be egy nemet aztán küld el! (…) Próbáljatok már egy kicsi pozitívumot vinni az életetekbe, mert ez a panaszkodás már nagyon szánalmas!

– osztotta ki az előtte szólókat. Akik azért láthatóan azon az állásponton vannak, hogy az ilyen típusú konzultációknak az átlagember szempontjából pont nulla értelmük van, de legalább jó sok fát és közpénzt lehet felhasználni hozzájuk.