Újabb giccsparádéval támad a Fidesz Csepelen

Közzétéve

Közeleg az önkormányzati választás, erre újabb táblákkal hívja fel a figyelmet az újabban megint nagyon figyelmes városvezetés. 

Kibírható klímájú HÉV, használható kórház és SZTK, gerincút-folytatás, gubacsihíd-felújítás az nincsen Csepelen, de sebaj! Amint az alábbi képen is látható, a 2014-es híres táblakampány után ismét vadonatúj táblákkal kedveskedik a fideszes városvezetés a XXI. kerületieknek:

Közeleg az önkormányzati választás, csak úgy nőnek ki a földből a látszatintézkedések.

A kimondottan giccses kovácsoltvas köztéri tájékoztató táblák ugyan körülbelül annyi információértéket tartalmaznak, mint a Csepeli Hírmondó bármelyik száma, cserébe valószínűleg jó sok közpénzbe kerültek. A többesszámú fogalmazás nem véletlen: ilyen táblát rittyentettek az elmúlt napokban például a Rákóczi Ferenc útra is.

Nagy kár, hogy magukat a közutakat már nem ápolják ilyen műgonddal a fideszes városvezetők.

(Forrás: Facebook)

A fenti kép nem egy nyúlfarknyi kelet-magyarországi zsákfalu legvégén, hanem a főváros XXI. kerületének főútján, a Kossuth Lajos utca egyik sarkán készült. De szinte akármelyik, nagyobb forgalmat bonyolító csepeli kereszteződésben készülhetett volna. Igen, természetesen tudjuk: a főutak szinte kivétel nélkül a főváros, nem pedig a főváros XXI. kerületének kezelésében vannak. Csak gondoltuk, jelezzük, hogy akár ezzel is lehetne foglalkozni az álkonzultáció, vagy az ilyen látványtáblák kihelyezése helyett.

Ha már Csepel Új Utakon, ugye.