„Vajon a Városgazdálkodás hova teszi a pénzt, hogy ilyenekre nem jut?”

Közzétéve

„Nem tudom, hogy ezért ki a felelős, de felháborító állapot uralkodik a Kiss János alt. utcai parkolóban – jelent meg egy friss bejegyzésben a Csepeli vagyok nevű népszerű kerületi Facebook-csoportban. Hogy érthető legyen, milyenek is azok a bizonyos állapotok a Sétáló utcához egyik legközelebb eső utcában, az illető a posztja mellé képet is tett:

A kép hátterében álló világos színű autókat sajnos úgy tűnik nem bokorsor, hanem méteres gaz takarja ki.

A kerület nagy része ilyen. A Szent Imrén azért nem látni ilyet a hivatal körül. Ezt már nem a képek készítője, hanem valaki más tette hozzá. A Városgazda a felelős a területért – tudatta egy másik hozzászóló. “Csak hát ugye munkaerőhiány van. Talán többet kellene fizetni nekik” – jegyezte meg.

„Hagyjuk már ezt a munkaerőhiányt. Meg kell nézni, reggelente mennyi autó, ember jön ki a városgazdától. Nagyjából a Csepel Műveknél van akkora forgalom, mint a városgazdánál” – egy úr talán így igyekezett hűteni a kedélyeket. “De abból mennyi az aktatologató, s mennyi a kétkezi munkás? – kérdezett vissza kapásból valaki.

Máshol nem is egy, hanem három gép nyírta a gyepet, csak sajnos össze már szedték, a száraz szénaszerűség azóta is ott figyel a lenyírt fűben. Egy csepeli ebben a hozzászólásban arról is számot ad, hogy a házuk előtti fagyalbokrokat tegnap egy vállalkozóval vágatta le. Igaz, a bokorsor is önkormányzati terület, vagyis a Városgazda dolga lenne, de mint mondja, már nem bírta elnézni az elvadult rekettyést. Nem kevés költség volt, de most legalább szép – írta.

Most legalább szép. Fotó: Facebook/Csepeli vagyok

A másik ok, ami miatt rendetlenek a csepeli fenntartású közterületek a kommentelők egyike szerint, hogy mindent egyszerre akarnak csinálni, azaz nincsenek összehangolva a munkák. De a fent már idézett csepeli reméli, a Városgazda nagyfőnökei megkapják a jutalmat ezért a káoszért. Nos, mire a nyári gaz végleg kiszárad, és az őszi falevelek lehullanak, tulajdonképpen megkaphatják, a csepeli politikai vezetéssel együtt.

Fotó: Facebook/Csepeli vagyok