Németh Szilárd másodszor is leszavazta saját magát

Közzétéve

A 2019-es költségvetés módosító indítványairól volt ma szavazás a parlamentben. A fideszes többség természetesen minden ellenzéki módosító indítványt intelligensen lesöpört. A történteknek vastag csepeli vonatkozása is van: Németh Szilárd idén is nemmel szavazott azokra a fejlesztésekre, amiket tavaly, csepeli országgyűlési képviselőjelöltként még lelkesen támogatott.

Emlékeznek még a Weiss Manfréd Tervre? A Németh Szilárd nevével fémjelzett, a 2018-as választási kampányban Csepelen agyonreklámozott fejlesztési ígéretgyűjtemény abban a pillanatban ment a kukába, hogy a rezsibiztos 2014 után másodszor is vereséget szenvedett a XXI. kerületben.

Hogy mennyire gondolta komolyan a saját tervét Németh Szilárd, arról mindent elmond, hogy a tavaly áprilisban rendezett választás után alig két hónappal ő maga is leszavazta azt a módosító javaslatot, ami többek közt

a csepeli gerincút befejezését, a Gubacsi híd felújítását és kiszélesítését, a kerület kritikus állapotú közútjainak kijavítását, a Corvin csomópontot tehermentesítő vasúti felüljáró kialakítását, a Munkásotthon és a Csepel SC felújítását, a panelprogram folytatását, vagy a Csepelt Dél-Budával összekötő új villamosvonal kivitelezését célozta – volna.

Ahogy tavaly, úgy idén is Bangóné Borbély Ildikó, a szocialisták csepeli elnöke és országgyűlési képviselője jegyezte a költségvetéshez benyújtott módosító indítványt, amely a fentiekkel megegyező fejlesztésekre csoportosított volna át forrásokat a költségvetésben.

Németh Szilárd és a Fidesz idén is nemet mondott a csepelieknek fontos fejlesztésekre – tudtuk meg a szavazás után az MSZP-s képviselőtől. Bangóné Borbély Ildikó egy fotót is küldött a számunkra fontos szavazás végeredményéről:

A szocialisták Németh Szilárd és a Fidesz leszavazott módosító indítványa ide kattintva érhető el.