Üzentek Borbély Lénárdnak: már csak olyat ígérjen, amit be is tud tartani

Közzétéve

Borbély Lénárd hosszú Facebook-posztban értekezett arról, hogy mi mindent sikerült megvalósítania 2014 óta Csepelen. A fideszes polgármester sikerjelentésére Erdősi Éva, az ellenzék polgármesterjelöltje szintén a közösségi oldalán reagált.

A polgármester Facebook-oldalán virító sikerjelentésből csak az maradt ki Erdősi Éva ellenzéki polgármesterjelölt szerint, hogy a 2014-es önkormányzati választások előtti fideszes ígéretekből mi nem valósult meg.

Végigolvasva az a mondás jut eszembe, hogy “Kedves gyerekem, olyan szegények még sosem voltunk, hogy ígérni ne tudtunk volna”

– reagált a saját Facebook-oldalán Erdősi Éva.

Erdősi Éva (Forrás: Facebook/Erdősi Éva)

“Tisztelt Polgármester Úr! Kérem Önt, hogy a 2019-es önkormányzati kampányban CSAK azt ígérje amit be is fog tartani, mert ez az előző 5 évben valahogy nem sikerült!

– írta az ellenzéki polgármesterjelölt Borbély Lénárdnak címezve. Erdősi Éva a posztjába be is linkelte a 2014-ben megválasztott fideszes politikus akkori, 35 pontos programját.

“Minden panelépületet felújítunk az EU és a Kormány támogatásával.” Csak egy a 35 ígéretből, amit finoman szólva sem sikerült betartania Borbély Lénárdnak és a Fidesznek Csepelen.

Borbély 2014-es 35 pontjáról Erdősi Éva a 21óra érdeklődésére csütörtök este röviden azt mondta: abból az elmúlt öt esztendőben gyakorlatilag semmi nem valósult meg, a csepeliek számára fontos fejlesztéseket 2010 óta csak ígérgeti a Németh Szilárd, illetve 2014 óta a Borbély Lénárd nevével fémjelzett fideszes városvezetés.