Borbély Lénárddal konzultál az ellenzéki polgármester-jelölt

Közzétéve

Míg Borbély Lénárd és a fideszes önkormányzati vezetés közpénzt és közszolgát nem kímélve igyekszik minél több kerületivel kitöltetni az álkérdőívét, a csepeli ellenzék is konzultációba kezdett.

A 2014-es polgármesteri programja szinte teljes figyelembevétele nélkül, a kerületiek pénzéből folytatja Borbély Lénárd az úgynevezett Csepeli Konzultációt, ráadásul valódi kérdések helyett álkérdésekkel bombázva az itt élőket- ezt az ellenzék csepeli polgármesterjelöltje jelentette ki a Facebook-oldalán.

Erdősi Éva szerint ideje, hogy Borbély Lénárd kérdezőből válaszolóvá váljon.

“Kérem válaszoljon Ön is a következő kérdésekre, mert az igazi konzultáció nem az, amikor csak Ön kérdezhet, hanem az, amikor az Ön által képviselt lakosok is kérdezhetnek!”

írja a csepeli polgármesterjelölt. A fideszes polgármester előtt álló öt kérdés pedig a következő:

1. Egyetért-e Ön azzal, hogy úgy kampányoljon a jelenleg regnáló polgármester, hogy az öt évvel ezelőtti ígéreteiről nem beszél, nem mutatja be pontról pontra azok megvalósulását?

2. Egyetért-e Ön azzal, hogy a 2014-es polgármesteri program 35 pontjából 90% NEM valósult meg?

3. Ha nem ért ezzel egyet, vállalja-e, hogy erről nyilvános vitában kellene számot adnia a csepeli választópolgárok előtt?

4. Egyetért-e Ön azzal, hogy a Csepelen élő Németh Szilárd országgyűlési képviselő, aki 2018-as országgyűlési választásokon szinte mindent megígért a Csepelieknek, 2019 júliusában NEM szavazta meg azt a költségvetési módosító javaslatot, amely a csepeli gerincút befejezését, a Gubacsi híd felújítását és kiszélesítését, a kerület kritikus állapotú közútjainak kijavítását, a Corvin csomópontot tehermentesítő vasúti felüljáró kialakítását, a Munkásotthon és a Csepel SC felújítását, a panelprogram folytatását, vagy a Csepelt Dél-Budával összekötő új villamosvonal kivitelezését irányozta volna elő?

5. Egyetért-e Ön azzal, hogy a Csepelieknek elég ígérgetni, egy-két látványberuházást elvégezni és akkor mindig újra fogják Önt választani?

Várom és kérem válaszát! – hívta fel a posztja végén ismételten Borbély Lénárd figyelmét Erdősi Éva.