Erdősi Évát megihlették Borbély Lénárd plakátjai

Közzétéve

A csepeli ellenzék polgármesterjelöltje szerint a polgármesternek a beígért, de elmaradt fejlesztéseket, például a félig elkészült gerincutat is illene kitábláznia.

Megihlették Erdősi Évát a minap kikerült önkormányzati „eredményjelző” táblák:

Borbély Lénárd ellenzéki kihívója a közösségi oldalán a kerületben virító táblák láttán közölte: bár a színpompás plakátokon boldog gyerekek, felnőttek és nyugdíjasok mosolyognak a csepeliekre, a 2014-2019 között elmaradt ígéreteket és fejlesztéseket is illene kiplakátolni a városvezetésnek.

Erdősi emlékezteti Borbély Lénárdot, hogy például a közlekedés és a munkahelyteremtés kapcsán 2014-ben az önkormányzati választások előtt még miket ígért: gerincút teljes kiépítése, 2×2 sávos Gubacsi híd, új híd Csepel és Soroksár között, inkubátorház, munkahelyteremtő program és 5000 új állás.

Ezekről Ön most NEM számol be a plakátjain

– hívta fel Borbély Lénárd figyelmét Erdősi Éva.

Az ellenzék közös csepeli polgármesterjelöltje két dolog miatt is fontosnak tartaná a korrekt polgármesteri beszámolót. Egyrészt, „mert egy kerület vezetője példát kell mutasson, és ennek egyik legfontosabb része a teljes igazság kimondása”. Másrészt Erdősi szerint a települések ugyanúgy gazdálkodnak, mint a háztartások, csak nagyban. Azaz, amikor beosztják a jövedelmüket, egy fontossági sorrendet is felállítanak. Borbély Lénárd fontossági sorrendje a plakátokon látható – állapította meg.

Borbély Lénárd 2014-ben a gerincút befejezését, és 5000 új munkahelyet is ígért Csepelre.

„Javaslom, hogy csináltasson fekete-fehér plakátokat, amelyeken a be nem tartott ígéretei szerepelnek! A 35 pontos polgármesteri programjának be nem tartott ígéreteit elnézve úgy látom, ezek egy plakátra nem fognak ráférni” – írta.