Több mint 10 milliót fizettetnek a csepeliekkel Borbély Lénárdék a kampánytábláikra

Közzétéve

Megtaláltuk a Csepeli Városgazda és a kerületet elborító “eredményjelző” táblák telepítésével megbízott vállalkozó között megkötött szerződést. Ebből kiderül: áfával együtt több mint tízmillió forintjába kerül a csepelieknek a több mint ötven tábla legyártása és kihelyezése.

A táblák kihelyezéséről még június közepén, a csepeli strandbotrány miatt összehívott rendkívüli önkormányzati ülésen döntött a testület fideszes többsége. A Borbély Lénárd és a fideszes városvezetés az őszi választási kampányra terveztette meg, gyártatta le és rakatta ki az elmúlt öt év eredményeit bemutató hirdetményeket.

Az önkormányzat gazdálkodási cégének honlapján fellelt, július 22-én aláírt szerződés szerint az UNO Reklám Szolgáltató Kft. nettó 8 millió forint vállalkozói díjért cserébe vállalta, hogy a meghatározott számú, egész pontosan 54 darab táblát legyártja, lemázolja, az önkormányzat grafikusai által megadott grafikával lefóliázza, és kihelyezi az önkormányzat által kijelölt helyekre.

Részlet a Csepeli Városgazda Nonprofit Zrt. és az UNO Reklám Szolgáltató Kft. közötti szerződésből.

Az áfával együtt több mint tízmillió forintjába kerülő kampány koncepciója szerint a szép színes táblákon Borbély Lénárd polgármester mellett az egyes egyéni körzetek fideszes képviselőjelöltjei jelennek meg.