Erdősi Éva: „minden csepeli polgármestere szeretnék lenni”

Közzétéve

„Szeretném megerősíteni: mindenki polgármestere szeretnék lenni” – jelentette ki Erdősi Éva, a hat ellenzéki párt által támogatott XXI. kerületi polgármesterjelölt azon a péntek délelőtti sajtótájékoztatón, amelyen Karácsony Gergely főpolgármesterrel, Molnár Zsolt fővárosi MSZP-elnökkel, valamint a csepeli egyéni ellenzéki jelöltekkel közösen tartott.

Erdősi elmondta, elege van abból a csepelieknek, hogy a lakóhelyükre a főváros legszegényebb kerületeként tekintenek a budapestiek. Ezen mindenképpen változtatni kell – jelentette ki, de nem úgy, hogy különböző stadionok, birkózócsarnokok és látványberuházásokat csinálunk. Mi az emberek problémáival kívánunk foglalkozni, azokkal, amik a mindennapjaikat érintik – tette hozzá. „Azt szeretnénk, hogy amikor hazaérnek pihenni, aludni, akkor olyan lakásokba léphessenek be, hol biztonságban, és jól érzik magukat – mondta.

Az ellenzéki polgármester azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy ne csak hazajárhassanak a csepeliek a kerületükbe, hanem minél többen itt is tudjanak dolgozni, de ha mégis máshol találnak munkát, akkor a mai kornak megfelelő, modern közlekedésük legyen.

„Mindent meg fogunk tenni azért, hogy minden csepeli jól érezze magát itt, hogy a XXI. kerület a XXI. századba léphessen”

– fogalmazott tömören Erdősi Éva.

A sajtótájékoztatón Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje azt monda, Erdősi Éva Évtizedek óta itt él, ismeri a helyiek problémáit, Csepel polgármestereként pedig azt a szakmai és áldozatvállaló munkát fogja folytatni, amit a devizahiteles családok megsegítése érdekében végzett, a kerületi emberek problémáinak megoldása érdekében.