Karácsony Gergely hivatalosan is bemutatta Erdősi Évát, Csepel ellenzéki polgármesterjelöltjét

Közzétéve

Évtizedek óta itt él, ismeri a helyiek problémáit, Csepel polgármestereként pedig azt a szakmai és áldozatvállaló munkát fogja folytatni, amit a devizahiteles családok megsegítése érdekében végzett, a kerületi emberek problémáinak megoldása érdekében – mondta Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt pénteken délelőtt Csepelen a Görgei téren azon a sajtótájékoztatón, amelyen bemutatta Erdősi Évát, a hat ellenzéki párt által támogatott XXI. kerületi ellenzéki polgármesterjelöltet.

Karácsony Gergely újabb fontos előrelépésnek nevezte az Erdősi Éva mögött összejött csepeli együttműködést annak érdekében, hogy a budapestiek visszaszerezhessék a városukat. Innentől kezdve azt a választói akaratot kell képviselniük, ami Budapest minden kerületében tetten érhető, hogy a fővárosiak nagy többsége változást akar – tette hozzá.

A zuglói polgármester szerint a 2019-es önkormányzati választás nem csak egyszerűen a Fidesz és az ellenzéki pártok versenye. Hanem arról szól, hogy 9 év után, amikor folyamatosan vesztették el a kerületek az önkormányzatiságukhoz fűződő jogaikat, és

ezt a várost a Fidesz tulajdonképpen kiszervezte a budapestiek alól, visszaszerezzük.

Szükség van a változásra Csepelen is, tért rá a XXI. kerületre Karácsony.

„Hiszen Csepelnek nem lopakodó olimpiai épületekre van szüksége, hanem újabb zöldfelületekre. Nem birkózócsarnokokra, hanem a csepeli emberek hétköznapjait segítő fejlesztésekre. Nem Németh Szilárdokra, hanem a helyi közösséget szolgáló vezetőkre”.

Karácsony Gergely valamennyi ellenzéki párt közös jelöltjeként mutatta be az 54 éves Erdősi Évát, akiről azt mondta, évtizedek óta itt él a kerületben, ismeri a helyiek problémáit, és hogy Csepel polgármestereként azt a komoly szakmai munkát és áldozatvállaló tevékenységet, amit a devizahiteles családok megsegítése érdekében végzett, folytathatja majd a kerületi emberek hétköznapi problémáinak megoldása érdekében ősztől.