Karácsony Gergely kihévezett Csepelre

Közzétéve

És a nyaranta legalább ötven fokos szerelvényen utazva személyesen is megtapasztalta, mi a probléma a magyarországi közösségi közlekedésben közlekedő járművek közül valószínűleg a legidősebbek közé tartozó járművekkel.

Csepelen járt pénteken Karácsony Gergely, ahol hivatalosan is bemutatta Erdősi Évát, a hat ellenzéki párt által támogatott XXI. kerületi polgármesterjelöltet. Az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje Erdősi Évával érkezett a Görgey térre, ám a Facebook-oldalára utólag kikerült videóból kiderült, hogy együtt héveztek ki Csepelre, onnan futottak be a piacnál tartott utcafórummal összekötött délelőtti sajtótájékoztatóra.

És ha már kötöttpályán érkeztek, a közel negyed órás zötykölődés közben elmondták, mik a terveik az Észak-Csepelen álló területekkel, miért nem igaz, hogy kizárólag kormánypárti vezetés mellett lehet fejleszteni a fővárost és benne Csepelt, Erdősi Éva pedig többek között a kerületi lakosság életét jobbá tevő lehetőségekről és elképzeléseiről is beszélt. Karácsony Gergely és Erdősi Éva bejelentkezése a csepeli HÉV-ről ide kattintva megtekinthető.