Erdősi: egy nyitott önkormányzatban a polgármesternek elérhetőnek kell lennie!

Közzétéve

Viszonylag visszatérőnek mondható panasza a csepelieknek, hogy a városvezetés csak akkor hajlandó szóba állni velük, amikor az neki fontos. Sokak szerint érdekes módon mindig a választások előtti kampányidőszakban válnak gyakorivá a “Tisztelt Csepeliek!”-típusú megkeresések.

Tény, hogy újabban a köztereken is megtiszteli a figyelmével a fideszes városvezetés az itt élőket. Ugyanakkor az is biztos, hogy már a 2010-14 közötti, Németh Szilárd vezette önkormányzat sem az emberközeliségéről volt híres, s ezt a hagyományt vitte tovább 2014-től a Borbély Lénárd-féle garnitúra is.

Többek között ezen is változtatna Erdősi Éva, az ellenzéki pártok közös csepeli polgármester-jelöltje, aki ma elment az átlagpolgár számára megközelíthetetlen, beléptetőkapukkal elzárt polgármesteri hivatalba, ahol kijelentette: a Szent Imre téri épületben található beléptetőkapu-rendszer kizárólag azt a célt szolgálja, hogy Borbély Lénárd polgármesterhez ne lehessen bejutni.

“Az első intézkedésem az lesz, hogy ezt a kaput lebontom”

– jelentette ki. “Hiszen a XXI. kerületben, a XXI. században egy polgármesternek mindig elérhetőnek kell lennie” – tette hozzá.

Forrás: Facebook/Erdősi Éva