Nagyrendezvénnyel nyitja kampányát Karácsony Gergely és a budapesti egyesült ellenzék

Közzétéve

Szombaton a Szabadság térre várja a változás híveit az ellenzéki főpolgármester-jelölt.

2019. augusztus 31-én, most szombaton a fűre lépünk: 18 és 20 óra között a Szabadság téren várunk mindenkit, aki változást akar októbertől!

– juttatta el üzenetét a 21órának Karácsony Gergely stábja. Úgy tudjuk, a rendezvényen a 23 kerület ellenzéki polgármester-jelöltje és önkormányzati képviselőjelöltjei, így a Csepelen induló Erdősi Éva és hatpárti csapata is jelen lesz.

Szombaton a Szabadság téren lesz és beszédet mond Szalai Kriszta színész-képviselőjelölt, Dés László pedig egy remek koncerttel készül

– tudatták a szervezők, akik arról is tájékoztattak, hogy

az eseményen bemutatják a Karácsony Gergely által korábban bejelentett Budapest Alkotmányt, a szolidáris főváros új alapkövét.

Az Önkormányzatok Sétányán pedig ott lesz a város minden, változást akaró, közös polgármesterjelöltje, és az egyéni képviselőjelöltek is – így minden budapesti találkozhat, beszélhet és kezet rázhat a jelöltjével és a csapattal, amely a következő években úgymond “új irányba állítja Budapestet”.

Szombaton a Szabadság téren személyesen is meg lehet ismerni a fővárosi ellenzék köztük a XXI. kerület közös ellenzéki jelöltjeit.

A szombati rendezvény házigazdája, Karácsony Gergely hétfő este egyébként az ATV Egyenes Beszéd című műsorában vendégeskedett, ahol elmondta, hogy mit intézett el Tarlós István az elmúlt kilenc évben Budapestnek.

Például elintézte azt, hogy a főváros ugyanúgy el legyen adósodva, mint 2014 előtt, pedig akkor az állam az összes adósságát átvállalta. Elérte, hogy a főváros elveszítse az iskoláit és a kórházait. Elveszítette a Városligetet és elveszítette az összes fejlesztési forrását. Elérte azt, hogy korszerű metrókocsik helyett ócska orosz metrókocsikkal történjen a hármas metró felújítása, amikben elviselhetetlen a hőség, mert nincsen klíma.

Mondjuk ez utóbbit a csepeli HÉV-en utazóknak is “elintézte”.