Sűrű kamucikkel kavar a csepeli Fidesz, az ellenzék simán cáfolja

Közzétéve

Ha lehet, még a korábbi hazugságkupacát is felülmúló kamucikkel jelentkezett szerdán a csepeli Fidesz külföldi szerverről futtatott álhírblogja. Ebben azt írják, többszörösen elítélt bűnöző segítheti a csepeli ellenzéket. A fideszes álhírblogra jellemző stílusban megírt, egy mondatba általában egynél több hazugságot belesűrítő cikket úgy ahogy van visszautasította az MSZP Csepeli Szervezete. 

Az MSZP szerdai közleménye visszautasítja a Fidesz XXI. kerületi álhírblogjának hazugságait. A fideszes kamublog legfontosabb állítását konkrétan is cáfolják a szocialisták:

A bejegyzésben szereplő Hazafi Attila a hatpárti csepeli ellenzéki együttműködés egyetlen pártjának sem tagja, így az MSZP sincs semmilyen formális kapcsolatban ezzel az emberrel. Felszólítjuk a Fideszt, hogy fejezze be a csepeli demokratikus ellenzék lejáratását célzó hazug mocskolódást!

– írják.

Adná magát, hogy a Fidesszel szemben létrejött hatpárti ellenzéki együttműködés tagjai a tetejébe még feljelentést is tegyenek a nyilvánvaló hazugságok miatt. Azonban azt tudni kell, hogy a csepeli ellenzéket folyamatosan mocskoló blogot valamiért a neonáci és orosz propagandaoldalak mintájára külföldi szerverről működtetik, így gyakorlatilag nincs ki vagy mi ellen hatósághoz fordulni.

FIGYELEM! A fideszes álhírblog bejegyzése teljes terjedelmében itt olvasható, de VIGYÁZAT! Ekkora álhírre még a Csepeli Hírmondó rendszeres olvasói sem biztos, hogy fel vannak készülve, a kedves olvasók csak saját felelősségre nyissák meg!