Borbély: “Folytassuk közösen!” Erdősi: “De mit? Az ígérgetést?”

Közzétéve

A csepeli ellenzéki pártok polgármesterjelöltje ezúttal a XXI. és a XX. kerületet összekötő Gubacsi híd mellől jelentkezett be, ahol kijelentette: a választás után meg fogják mutatni, hogy nem csak ígérgetni lehet, hanem be is lehet tartani, amiket ígérünk.

Erdősi Éva bejelentkezésének apropóját a napokban rendezett közmeghallgatás adta, amelyen kiderült, hogy a csepeli autósok számára fontos, a Dél-Pesti Kórházba közlekedő mentők számára pedig életbevágóan fontos közúti fejlesztés nem szerepel a tervekben.

“Ezen a héten közmeghallgatást tartottak a Gubacsi híd felújításáról. Ez a meghallgatás kizárólag arról szólt, hogy az itt található egy vasúti sín kettő vasúti sínpályát fog tartalmazni a jövőben. Szó nem volt arról, hogy itt 2×2 sávban járhatnának majd az autók a jövőben”

– mondja.

Pedig ezt 2010-ben már Németh Szilárd, majd 2014-ben Borbély Lénárd is megígérte – emlékeztetett Erdősi Éva. Az ellenzéki polgármesterjelölt ez után a Gubacsi híd lábánál álló óriásplakátra hívja fel a figyelmet, amiről Borbély Lénárd figyel a csepeliekre, azzal az üzenettel megszólítva őket, hogy

“Folytassuk közösen!”

“De mit? Az ígéretet?”

– kérdezi a hatpárti támogatással induló Erdősi Éva.

“Azt gondolom, hogy ennek nem így kell működnie. 2019. október 14-én meg fogjuk mutatni, hogy nem csak ígérgetni lehet, hanem be is lehet tartani, amiket ígérünk”

– jelenti ki Erdősi Éva a Facebook-oldalára feltöltött videón.

A Fidesz egyik legfontosabb fejlesztési ígérete a gerincút folytatása mellett az volt, hogy „2×2 sávosra szélesítjük a Gubacsi hidat.”