Borbélyék már Erdősi Éva kézfogásától (!) is rettegnek

Közzétéve

Ábel Attila már-már Mike Tyson-i magasságokba emelkedve süllyedve igyekezett megakadályozni, hogy a közös ellenzéki polgármesterjelölt nagy nyilvánosság előtt most figyeljenek: KEZET RÁZZON (!!) ellenfelével, a fideszes Borbély Lénárddal.

Szokásos szombat délelőtt a Csepeli Piacnál: a nagybevásárlást intéző XXI. kerületiek kampányok idején megszokhatták már, hogy a pártok a Görgey térre kitelepülve igyekeznek megszólítani őket. Ma délelőtt azonban egy olyan abszurd jelentnek lehettek szem és fültanúi, ami még a meglehetősen lőporosnak mondható csepeli viszonylatban is ritkaságszámba megy.

Pedig a hat párt által támogatott közös ellenzéki polgármesterjelölt, Erdősi Éva csak egy kézfogásra lépett oda ellenfeléhez, a jelenlegi fideszes polgármesterhez. Az alábbi videóból világosan kiderül: egyszerűen csak azért, mert Borbély Lénárd folyamatosan arra panaszkodik, hogy nem ismeri személyesen az ellenzék jelöltjét.

Erdősi ezért szombat délelőtt úgy gondolta, ideje személyesen is bemutatkozni Borbély Lénárdnak. “Én most odamegyek hozzá, kezet fogok és bemutatkozok” – jelenti ki, majd elindul a Fidesz standja, konkrétan a fideszes polgármester felé. Itt azonban Borbély alpolgármestere, Ábel Attila is képbe kerül, aki a nagy kézfogást még ugyan engedte megörökíteni, azonban a bemutatkozást már nem láthatjuk-hallhatjuk a videón, mivel az alpolgármester a “Nem kell provokálni!” felkiáltással és hibátlan lábmunkával fellép a kamerát tartó Takács Krisztián MSZP-s képviselő mellé, majd kíméletlenül kitakarja a kameralencsét.

Az alpolgármester akcióban. (Forrás: Facebook/Erdősi Éva)

A rövid, alig fél perces felvétel ezzel véget is ér, pedig a pánikreakcióból elnézve megnéztük volna, miről ment az eszmecsere a kézfogást követően a fideszes és az ellenzéki polgármesterjelölt között. Mindenesetre Erdősi a találkozásról készült totál ártalmatlan videót az alábbi mondattal kommentálta a saját oldalán:

Ha egy kézfogastól rettegnek, akkor tényleg ideje a változásnak!

FRISSÍTÉS: egyik olvasónk szerint Ábel Attila a Csepeli vagyok Facebook-csoportban így kommentálta a történteket: “Nem vagyok oda a provokátor bűnözőkért, de ha ki akarnám ütni a mobiljukat a kezükből, meg is tenném.”

Lehet, tényleg egy Tyson veszett el fideszes politikusban?