Tudta? A csepeli SZTK-ban hasi ultrahangra idén már időpontot sem adnak

Közzétéve

Azaz idén már senki nem kerülhet sorra – írták ki a Csepeli vagyok Facebook-csoportban csütörtökön. Mondhatnánk, ha lenne kedvünk viccelni, hogy a csoporttag mondott nagyot, hiszen az előjegyzett betegeket nyilván fogadják még az idén, ám attól a helyzet még az, hogy a jelek szerint a kerületi ellátórendszer csütörtököt mondott.

Az SZTK-ban, hasi-ultrahangra már időpontot sem adnak. Az idén már senki sem kerülhet sorra! (Ma délután voltam kérni!) Erről is a Soros, meg Bruxelles tehet! De a focipálya jobban teljesít!!! – áll a bejegyzésben, amihez eddig több mint 50 hozzászólás érkezett, de még egy sem cáfolta, sőt. Többen megerősítik, és arról számolnak be, hogy más rendeléseken, például az endokrinológián már júniusban sem kaphattak időpontot a csepeliek.

Lényeg hogy a választások előtt kifestették a rendelőt. Gyalázat ami itt folyik! – kommentálta valaki, de legalább kiraktak egy csomó táblát fejlesztésekről – tette hozzá egy másik csoporttag. Dr. Juhász elvtárs (az SZTK főigazgató-főorvosa) is jobban teljesít, Németh Szilárd szárnyai alatt! – összegzett valaki.