Csepel fideszes vezetése a bukásnál már csak Erdősi Évától retteg jobban?

Közzétéve

Közleményben reagáltak a szocialisták Ábel Attila tegnapi akciójára.

Mint megírtuk, Borbély Lénárdék már Erdősi Éva kézfogásától (!) is rettegnek, mivel amikor a hat ellenzéki párt által támogatott csepeli polgármesterjelölt szombat délelőtt a piacnál odalépett a jelenlegi fideszes polgármesterhez hogy kezet fogjon vele, Ábel Attila alpolgármester feldúltan reagálva igyekezett megakadályozni a két jelölt találkozását, egészen pontosan annak megörökítését.

Ábel Attila pánikszerű akciója a piacnál.

A csepeli szocialisták szerint ezzel a jelenettel Csepel fideszes vezetése bebizonyította: a bukásnál már csak Erdősi Évától retteg jobban.

Mint a Facebook-oldalukon írják:

Erdősi Éva, a csepeli ellenzék közös polgármesterjelöltje szombaton délelőtt a csepeli piac bejáratánál odalépett riválisához, a fideszes Borbély Lénárdhoz, hogy kezet nyújtson és bemutatkozzon neki. A találkozást videóra vette Takács Krisztián MSZP-s önkormányzati képviselő.

Ezt látva a kerület alpolgármestere arrébb lökdöste a videó készítőjét, többek között azt kiabálva, hogy „Nem kell provokálni!”. Ez a jelenet jól mutatja, hogy Ábel Attila és a csepeli Fidesz láthatóan annyira retteg a bukástól, hogy már egy női kézfogástól is pánikba tudnak esni.

Az MSZP felszólítja Ábel Attila pártját, a Fideszt, hogy kérjen bocsánatot az indokolatlan erőszakért, az agresszivitását kezelni képtelen alpolgármesterét pedig küldjék el indulatkezelési tréningre!