“Ábel Attila már nem csak a klaviatúrával támad”

Közzétéve

A fideszes csepeli alpolgármester hétvégi akciójáról közölt közelképeket az egyik csepeli hírportál.

Egy emberi gesztust szeretett volna tenni csak Erdősi Éva ellenzéki polgármesterjelölt, de ezt Ábel Attila alpolgármester azonnal meg akarta gátolni, és most nem a csepel.info-n kezdte az aljas támadást – hozza a hello CSEPEL!. Ahogy a 21óra is megírta, Németh Szilárd korábbi és Borbély Lénárd jelenlegi helyettese a hétvégén hétvégi harcosként próbálta elejét venni, hogy a hatpárti összefogással induló Erdősi Éva bemutatkozzon az őt állítólag nem ismerő Borbély Lénárdnak.

“Csepel polgármestere ugyanis többször is hangoztatta, hogy nem ismeri az ellenzéki polgármester jelöltet. Bár Borbély állítása biztosan nem igaz, jegyzi meg a portál, ennek ellenére Erdősi odament szombaton a piac bejáratánál standoló fideszes ellenfeléhez, hogy egy rövid videó kíséretében újfent bemutatkozzon, kezet fogjon a polgármesterrel, de kézfogásukat váratlan reakció szakította félbe.

A közben telefonját nyomkodó Ábel Attila észlelve a veszélyforrást azonnal halált megvető bátorsággal oda ugrott Takács Krisztiánhoz, hogy kilökje a kezéből a telefont. Közben elkiáltotta magát: “Nem kell provokálni!”

írják.

A fideszes alpolgármester szerint már a kézfogás is provokáció.

A portál szerint meg erre szokták mondani, hogy mindenki magából indul ki. “Nem tudhatjuk, meddig fajul még a fideszes városvezetők miatt a kampány, de az biztos, hogy Ábel telefonkiverős akciójával erősen indítják – teszik hozzá.

A fideszes képviselők arroganciája nem meglepő, de az alpolgármester, aki szó szerint egész nap a Facebookon lóg, eddig csak a közösségi médiában és a csepel.info nevezetű szennyblogon mocskolta ellenfeleit – írják. Úgy tűnik, most már más eszközöket választ a kampányához. Kíváncsian várjuk Ábel Attila további csörtéit! – zárul a hello CSEPEL! beszámolója.

(Fotók: hellocsepel.hu)