Nem érzik az ívet a Csepeli Hírmondónál

Közzétéve

Ez mondjuk már tisztán látható egy ideje, ám egyéb újságok is vannak. Például eltűnt a lapból Németh Szilárd receptrovata!

Ahhoz képest, hogy az utolsó időkben már évi 40 millió forintot szór el a Csepeli Hírmondóra a kerületi kasszából a Borbély Lénárd vezette önkormányzat, nem tűnik túl hatékonynak a nettó Fidesz-propagandát terjesztő újság terjesztése. Királyerdőből küldték az alábbi fotót, amin a lap friss számai láthatók.

Nem épp a legprecízebb terjesztés.

Mondjuk azért a beltartalomért, amit ez az kiadvány hétről hétre produkál, akkor sem lenne kár, ha az összes példánya a szelektív papírgyűjtőben végezné, de azért az figyelemre méltó, hogy mintha nem a leglelkesebben szállítanák házhoz a csepeli Fidesz félhivatalos propagandatermékét.

Ennél is ízesebb fejlemény, hogy úgy tűnik, Németh Szilárd kifogyhatott a receptötletekből.

Legalábbis a legutóbbi lapszámban már nincs nyoma az egykori rezsibiztos önálló, és évek óta állandó receptrovatának. A rovat nem szűnt meg, csak a kampányra ezek szerint átalakult, pontosabban megújult. A Hírmondó szerkesztői valamiért ugyanis úgy gondolták, jobb ha a Németh-féle fogásokat a “gyermekétkeztetésben nagy tapasztalattal rendelkező Humán Szolgáltatások Igazgatósága állítja össze”.

Ejnye! Németh Szilárdot pont az önkormányzati kampányban állították félre: már nem a Fidesz alelnöke állítja össze a továbbra is nélkülözhetetlen receptrovatot. (Forrás: Csepeli Hírmondó)

Sem a múlt heti, sem a friss önkormányzati fideszes újság tartalmi elemzésébe nem kezdenénk itt bele, de ezek után kíváncsian várjuk, milyen meglepetéseket tartogat még a következő hetekben az évi 40 millió forint közpénzből, heti 32 ezer példányban kiszórt lap. A legnagyobb meglepetés mondjuk kétségkívül az lenne, ha végre az ellenzék is legalább közepesen korrekt módon megjelenhetne benne.

De valami azt súgja, hogy a hat ellenzéki párt által támogatott polgármesterjelölttel, Erdősi Évával nem fog már egy olyan interjúsorozat (!) készülni, mint ellenfelével, a fideszes Borbély Lénárddal, amiben a polgármestert gyakorlatilag csak a terjedelmi korlátok akadályozzák a jóhírmondásban.