Az önkormányzatnak nem tetszett és leszedette, az ellenzék ismét felmatricázta Mészáros Lőrincék reklámtábláját

Közzétéve

Mint arról körülbelül egy hete már hírt adtunk, az ellenzék meghekkelte Mészáros Lőrincék elektromos reklámtábláit Csepelen. Erdősi Éváék akciójának célja az volt, hogy felhívják a lakosság figyelmét: a Németh-Borbély páros nevével fémjelzett fideszes csepeli vezetés a vesztét érezvén az önkormányzati választás előtt néhány héttel nekiállt kiárusítani a “családi ezüstöt”.

Ez úgy nézett ki, hogy

augusztus végén rendkívüli zárt ülésen úgy döntöttek, hogy elektromos reklámhelyeket helyeznek ki Csepel több tucat pontján, majd megszavazták, hogy ezeket 2034-ig kiadják a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Publimont Kft.-nek.

Ezzel az önkormányzat számára feltűnően előnytelen bérbeadással az ellenzék pártok által támogatott Erdősi szerint következő 15 évben a csepeliek egymilliárd forinttól esnek el. Erre hívták fel a csepeliek figyelmét szeptember 14-én azokkal a feliratokkal, amikkel a még üres reklámfelületeket ellátták:

Csakhogy az önkormányzat részéről nagyon résen voltak, mert rettenetesen gyorsan levarázsolták a matricákat a Mészáros-féle plakátokat. Ám péntek reggel az ellenzéki képviselők ismét felmatricázták az SZTK előtti reklámhelyet:

Erdősiéknek ezúttal Harangozó Tamás szocialista, és Bencsik János jobbikos országgyűlési képviselő is besegített. (Forrás: Facebook/Bangóné Borbély Ildikó)