Németh Szilárd bevetette a bombát: Karácsony és Erdősi Csepelre telepítené a migránsokat!

Közzétéve

Ezek szerint a tízmilliókból tolt önkormányzati sikerpropaganda annyira nagyon nem nyerte el a csepeliek és/vagy a Fidesz-központ tetszését.

Veszély! Az ellenzék Csepelre is betelepítené a migránsokat

– írta ki Facebook-oldalára Németh Szilárd szombat délelőtt. A NER-t jelenleg honvédelmi államtitkári rangban szolgáló egykori rezsibiztos két képet is mellékelt a minden képzeletet felülmúló kiírásához. Ezek közül az egyiken az MSZP-s Molnár Zsolt mellett Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelöltet, valamint Erdősi Éva csepeli ellenzéki polgármesterjelöltet lehet látni, a másik fotón pedig Budaörs felől közelítő bevándorlókat.

Micsoda installáció!

Az mondjuk rejtély, hogy a bevándorlók miért akarnának Magyarország második leggazdagabb településéről épp Csepelre átvándorolni, ahol évekkel korábban halnak az emberek, mint a főváros más kerületeiben, meg ahol például már csak jövőre lehet időpontot kérni hasi ultrahangra, de ha Németh Szilárd szerint ez az október 13-i önkormányzati választás legfőbb lényege a XXI. kerületben, ne vitatkozzunk vele.

Orbán Viktor első számú fanatikusa és nagyszájú megmondóembere, aki a 2014-es után a 2018-ban megrendezett országgyűlési választáson is kikapott a kerületben, az utóbbi napokban látványosan aktivizálta magát, és a rá jellemző kíméletlenséggel vetette be magát Borbély Lénárd mellett az önkormányzati választási kampányba. Ha kérte ha nem.

Németh a hét közepén egy királyerdei fórumot is tartott Pintér Sándor belügyminiszterrel az oldalán a Szent István úti művelődési házban, ahol a HVG helyszíni tudósítása szerint a legkevesebb szó természetesen Csepelről esett, majd pedig jött a fenti Facebook-bomba, amit ráadásul egy utórengésnek is felfogható újabb migránsozós-csepeliellenzékezős poszt követett.

Hogy mi okból aktivizálta magát Németh Szilárd ismét Csepelen, annak többféle magyarázata is lehet. Ezek közül az egyik, hogy a Borbély Lénárd-féle csepeli fideszes városvezetés hiába halmozza el hónapok óta az egész kerületet a sikerpropagandájával, hiába öl bele közpénz-tízmilliókat a közterek kiplakátolásába, ez láthatóan nem hat a fontos fejlesztésekkel lassan tíz éve csak hitegetett csepeli lakosságra.

Ráadásul Borbély és csapata ezt látva, a bukástól való félelmében hibát hibára halmozott, például látványosan elkezdte végkiárusítani a kerületi közvagyont, illetve ész nélkül rontott az ellenzéki polgármesterjelöltre. Nem kizárt, hogy a Borbély-Ábel-féle ámokfutást elégelte meg a Fidesz országos vezetése, és ezért küldte vissza a XXI. kerületbe a migránsozással támadó, ugyanakkor a több mint 4 milliárd forintból épülő Kis-Duna parti birkózócsarnoka miatt támadott Németh Szilárdot.

(Kiemelt kép: Index.hu)