Az megvan hogy Borbély Lénárd a múltkor már kukát adott át?

Közzétéve

“A közterületek rendezett képe miatt próba jelleggel szemetes konténer tárolókat helyeztünk ki a Kiss János Altábornagy utcában. Bízom benne, hogy az utcaképet sokkal szebbé és barátságosabbá teszi ez a kulturált megoldás” – közölte Borbély Lénárd a Facebook-oldalán.

(Forrás: Facebook/Borbély Lénárd)

Ez még szeptember 19-én történt, nem is foglalkoznánk vele, ha nem kaptunk volna az elmúlt napokban több olyan olvasói jelzést, ami arra utal, hogy a csepeliek szerint csupán kampánykukázás zajlik a XXI. kerületben.

Nyilván már önmagában is vicces, hogy az öt éve regnáló fideszes polgármester úr hosszú évek semmittevése után, az október 13-i választás előtt bő három héttel egyszer csak feltalálja a megoldást egy hosszú évek óta fennálló problémára.

Részben utal is erre egyik olvasónk, aki a kormánypárti kukaátadási ünnepséget követően közölte:

“Ez nagyszerű, örülünk neki! Az elmúlt években is nyugodtan meg lehetett volna szórni ilyen tárolókkal az összes lakótelepet.

Olvasónkat tehát az késztette reagálásra, hogy a csepeli lakótelepeken évek óta visszatérő gondot okoz a lezáratlan konténerek miatti állandó zaj, káosz, mocsok és kosz.

Tény, hogy kissé mesterkéltnek tűnik a polgármesteri szeméttároló-kihelyezés annak tükrében, hogy a kerület számos lakóháza előtt a mai napig a hagyományos szeméttárolók sima zárhatóságát sem sikerült megugrani:

De van ennél komolyabb mélysége is a Kiss János Altábornagy utcai akciónak. Másik olvasónk jelezte, hogy “már egy hónapja nézzük a lyukat, ami nem tudjuk miért van, de úgy tűnik jó szeméttároló”:

(Fotók: olvasónktól)