Brutális felvételeken mutatja meg a rohadó Gubacsi hidat a képviselőjelölt

Közzétéve

Egészen ijesztő felvételekkel jelentkezett Paál Géza a közösségi oldalán csütörtökön. A szűk három perces videón a Csepelt Pesterzsébettel összekötő Gubacsi híd állapotát mutatja be.

A híd déli oldalát is magába foglaló egyéni választókerület közös ellenzéki képviselőjelöltje a videó első felét az átkelő szervizjáratában forgatta, és a híd brutális rezgését mutatja be rajta. Már itt közli, hogy

“sajnos nem csak érzésre ijesztő ahogy rezeg a híd”.

Döbbenetes az egyes elemek korrodáltsága, némelyik fémlemez már szétnyílik a rozsdától – hallható, illetve látható a felvételeken. És ezek a képek még a híd jobb állapotban lévő déli feléről készültek. Az átkelő északi oldala így fest napjainkban:

A hatpárti csepeli együttműködés tagja szerint itt már

“szabályosan mállik szét a híd”.

A hivatását tekintve informatikával foglalkozó Paál Géza eredetileg üzemmérnök, jelenleg pedig a csepeli hatpárti összefogás önkormányzati képviselőjelöltje a 12-es számú egyéni választókörzetben.

(Képek: Facebook/Paál Géza)

A Fidesz legfontosabb közútfejlesztési ígérete egyébként a gerincút folytatása mellett 2014-ben az volt, hogy „2×2 sávosra szélesítjük a Gubacsi hidat.” Persze ahogy az elkerülőúttal nem haladtak egy métert sem, úgy a híd sem lett egy centivel sem szélesebb, csak öt évvel rozsdásabb. Úgyhogy nyugodtan kijelenthető, hogy Borbély Lénárd és a Fidesz az átkelővel is átverte a csepelieket.