Ábel és a csepeli Fidesz egy hazugsága (a sok közül): Takács a bezárt önkormányzatba követte Borbély kabinetfőnökét

Közzétéve

Olyan szintre emelte a hazudozást és a kerületi közvélemény félreinformálását Ábel Attila és a csepeli fideszes álhírművek, hogy a jövő vasárnapi választás után, ha úgy adódik, akár a fehérorosz, sőt valamelyik vadkeletibb államban is vállalhatnak kommunikációs tanácsadást.

Mint megírtuk, egy kamu civil szervezet lejárató szórólapjait terjesztve bukott le Borbély Lénárd polgármester kabinetfőnöke, majd együtt szívódtak fel a polgármesteri hivatalban. Erről a szocialista Takács Krisztián, a lejárató anyag alanya tájékoztatta a médiát, miután videóra vette a kabinetfőnököt, akit a választókörzetéből egészen a Szent Imre téri polgármesteri hivatalig kísért péntek délután.

Erről a csepeli Fidesz külföldi szerverről futtatott álhíroldala már úgy számol be, hogy “az MSZP-s Takács a kabinetvezetőt húsz percen keresztül zaklatta, provokálta. Eközben fideszpatkányozta és követte egészen az önkormányzat ekkor már bezárt hivataláig.”

Ábel Attila a kerületi kormánypárti propagandáért felelős fideszes alpolgármester még egy közleményt is kiadott tegnap, amiben arról ír, Takács Krisztián “a már zárva lévő csepeli önkormányzat épületébe hatolt be erőszakkal úgy, hogy ott a helyi választási iroda munkatársai a választások levezetéséhez szükséges előkészítő munkákat végezték.”

A fenti mondat ellentmondását eleve nehéz épeszű logikával lekövetni, hiszen vagy zárva volt a hivatal, és akkor senki nyilvánvalóan senki nem tartózkodhatott ott, vagy valóban a választási iroda munkatársai ügyködtek éppen odabent, de akkor meg nyilvánvalóan nem volt zárva.

A fideszes blog állítása szerint a teljes ellenzék támogatásával induló MSZP-s a zárt hivatalban “a takarítás miatt nyitott kapun” behatolva ment a polgármesteri hivatal területére.

Csakhogy a Takács által rögzített felvételen egyszer csak Borbély Lénárd polgármester is feltűnik, majd Takácsot meglátva azonnal el is tűnik egy kódzáras ajtó mögött, ahova a szocialista képviselőjelölt már nem tud utána menni.

Hogy mennyire volt “erőszakos” Takács Krisztián behatolása a közpénzből fenntartott csepeli polgármesteri hivatalba, az rögtön az alig 2 perces felvétel elején kiderül. (Forrás: Hírklikk)

A kérdés ezek után az: mit keresett Borbély Lénárd polgármester péntek délután, hivatali időn túl a bezárt polgármesteri hivatalban? Vagy esetleg mégsem volt bezárva a hivatal? A mindig jól értesült Ábel Attila állítja, hogy az önkormányzat már zárva volt. Ez simán lehet, csak akkor azt nem értjük, ki volt az a bátor, aki bezárta a polgármestert az épületbe?