Fideszes fagyilkosságnál helyszínelt Karácsony Gergely és Erdősi Éva

Közzétéve

Fideszes fagyilkosság helyszínére szálltak ki ellenzéki aktivisták és politikusok, köztük Erdősi Éva kedden Budapest belvárosában. A József nádor téren tartott „helyszínelésen” a XXI. kerületi közös ellenzéki polgármesterjelöltje mellett Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt, valamint a momentumos Orosz Anna is ott volt.

A keddi akcióban részt vevő ellenzéki politikusok élő Facebook-bejelentkezéséből kiderül, hogy Budapestnek ma egy fagyilkos vezetése van, amely az utóbbi években állandósította a fakivágásokat. Például az V. kerületi József nádor téren, a Vörösmarty téren, a Kossuth téren vagy a Városligetben.

Illetve sajnos a XXI. kerületben is. Nem véletlen, hogy a helyszíneléssel egybekötött sajtótájékoztatóra meghívták Erdősi Évát is, aki elmondta, hogy Csepel azért is kiemelten fontos kerülete a fővárosnak, mert az új, Karácsony Gergely által vezetett főváros annak északi csúcsán egy nagy zöld parkot készül kialakítani.

„Csepelről támogatjuk ezt, hogy legyen elég fánk, legyen elég levegőnk Budapesten” – jelentette ki Erdősi Éva, hozzátéve, ahogy egy fa is számít, úgy egy szavazat is, ezért mindenkit arra kért, hogy menjen el vasárnap választani, és szavazzon a változásra, a főváros és benne a XXI. kerület felszabadítására.