Így “fejlesztették” Németh Szilárdék a Csepel SC területét

Közzétéve

Öt évvel ezelőtt, két nappal az önkormányzati választás előtt Németh Szilárd csepeli polgármester bejelentette: az önkormányzat és a Csepel SC Alapítvány megállapodást kötött, így új lendületet vehet a kerület sportélete, milliárdos fejlesztések indulnak a Csepel SC Béke téri sporttelepén, a fideszes Borbély Lénárd megválasztása esetén a munkálatok pedig szinte azonnal elkezdődhetnek.

A 2014. október 10-i bejelentésről szóló MTI-hír.

Öt évvel később most Takács Krisztiánnal, a hatpárti csepeli ellenzéki összefogás jelöltjeként induló szocialista önkormányzati képviselővel bejártuk a Csepel SC központi sporttelepét. Rövid videónkban tisztán látszik, hogy sikerült a Béke téri létesítmény fejlesztése 2014 óta:

A videóban szóba kerül a Németh Szilárd által 2017-ben alapított, eredetileg a saját lakcímére bejegyzett, időközben 4,5 milliárd forinttal megtámogatott birkózóalapítvány is, amelynek csarnokát eredetileg a Béke térre tervezték, aztán valamiért a Kis-Duna parti zöldövezetben húzták fel.

A Hollandi úti vasbeton hodály napjainkban.
A legendás csepeli birkózóedzőről, Baracsi Imréről elnevezett nehézatlétikai csarnok szertára…
… és klubszobája napjainkban. Ezt hagyta maga után a Csepeli Birkózó Clubot is bekebelező Németh Szilárd 2016-ban a Béke téren.

A videó végén Takács Krisztián azt mondja, amennyiben a vasárnapi választáson sikerül “két vállra fektetni” Németh Szilárdot és a Fideszt Csepelen, az Erdősi Évával felálló új, hatpárti kerületvezetés a Csepel SC tradíciójához méltó módon fog gondoskodni a Béke téri sporttelepről.

A hat ellenzéki párt által támogatott csepeli polgármesterjelölt a programja sportról szóló fejezetében egyébként azt írja, hogy a hagyománnyal vagy eredménnyel bíró csepeli egyesületek támogatása mellett a tömegsport lehetőségeinek fejlesztését és támogatását elsősorban a Csepel SC központi sporttelepén képzeli el.