A Csepeli Városgazda helyett az ellenzéki jelölt vágta rendbe a panelházak közti parkolót

Közzétéve

Az Ady lakótelep egyik parkolója emberemlékezet óta nem kapott figyelmet a városgazdától: burjánzó méteres gaz és szeméthalom “díszítette”:

Ilyen volt…

Ez nem csak a közvetlenül érintett Zsák Hugó utcai lakókat zavarta, hanem Paál Gézát, a csepeli ellenzéki pártok közös képviselőjelöltjét is, aki ezt megelégelve szerdán szépen felszerelkezett egy fűkaszával, két segítőjével felvonult a területen, akikkel aztán rendbe tették azt.

Ilyen lett.

„A Zsák Hugó utcai parkolóban mindent elöntött a gaz és a levágott dzsumbuj alól előkerült sok szemét is, amit igyekeztünk összeszedni. Köszönöm a segítséget Torhosi Bélának és Olár Jánosnak” – írta ki Paál Géza a Facebook-oldalára.

Munkában.

S hogy mióta volt parkolópályán a szóban forgó parkoló? „Találtunk olyan műanyag tetejű gyorséttermes poharat, ahol a műanyag már kezdett szétporladni” – írja egyik fényképe alatt a környék ellenzéki képviselőjelöltje.

Paál Gézának egyébként nem ez az első emlékezetes megmozdulása. Legutóbb egy lelógó villanyvezetéket ment kijavítani egy állampolgári bejelentésre a kerület központjában a kék árkádok alatt, de ő volt az is, aki sokkoló képeket közölve igyekezett felhívni a figyelmet a Gubacsi híd tarthatatlan állapotára.

A Csepeli Városgazdának pedig nem ez az első emlékezetes mulasztása. Még a nyáron írtuk meg, hogy hónapokig hagyták nőni a gazt a nagy műgonddal rendben tartott Szent Imre tértől légvonalban kb. 500 méterre fekvő Kiss János utcai parkolót, majd a posztunk megjelenését követően 24 órán belül csodásan rendbe szedték a kocsibeállót.