Borbély folytathatja, de nem lesz könnyű dolga

Közzétéve

Köszönet jár minden, a vasárnapi szavazáson részt vevő csepeli választónak. A voksolás eredménye minket, ellenzéki demokratákat arra kell sarkalljon, hogy a következő öt évben továbbra is a jó szándékú csepeli állampolgárok képviseletében dolgozzunk a XXI. kerületi önkormányzatban – mondta a 21órának Erdősi Éva, az ellenzék közös polgármesterjelöltje a tegnap esti választás után hátfőn.

Gratulálok a csepeliek akaratából újraválasztott Borbély Lénárd győzelméhez. Bízom abban, hogy a következő önkormányzati ciklusban minden csepeli polgármestere lesz

– fejezte ki gratulációját, egyben várakozását Borbély Lénárd felé.

A kerület lakói által hosszú évek óta várt fejlesztésekhez sok sikert kívánok neki, egyben biztosítom: az ellenzéki képviselőkre továbbra is minden, a csepeli embereket szolgáló ügyben számíthat – tette hozzá Erdősi Éva, aki

a fideszes polgármester arra is inti, hogy az ellenzék a nem csak a fővárosban, de azon belül Csepelen is megerősödött.

Tény: Budapest főpolgármesterét mától nem Tarlós Istvánnak, hanem Karácsony Gergelynek hívják. Emellett a fővárosi közgyűlésben is kisebbségbe került a Fidesz, mi több, mostantól a XXI. kerületi képviselő-testületben sem lesz meg a többsége, mivel az új csepeli önkormányzatban is csak 9 fideszes lesz 8 ellenzéki és egy független képviselővel szemben.

Kívánom, hogy ez a testület a következő 5 évben az itt élők érdekeit figyelembe véve dolgozzon. A magam részéről a jövőben is mindent megteszek majd azért, hogy Csepel jobb kerületté váljon.

Ehhez szerinte az kell, hogy az ellenzéki képviselők minden egyes alkalommal szembesítsék az ígéreteivel. Csepeli lakosként és választópolgárként természetesen számíthat rám mindenben, ami Csepel fejlődését segíti, de számíthat arra is, hogyha ezzel ellentétesen cselekszik, az nem marad következmények nélkül – fogalmazott Erdősi Éva.